Welcome to Bossgoo.com, Gå fri | Logga in | Min Bossgoo
Olika produkter av iPhone tillbehör, ger produktbilder och grundläggande parametrar för varje IPhone 5S skal och IPhone prylar, Vi är en professionell kinesisk tillverkare av iPhone tillbehör, och ser fram emot ert samarbete!

iPhone tillbehör

(Totalt 57 produkter)
Visa:   Visa:

iPhone tillbehör

Skyddsfodral för iPhone tillbehör

Hetaste iPhone tillbehör sedan 2012 är den skyddande fodral. Det finns tusen sorters iPhone-fodral i marknaden, de täcka iPhone 4 till 6S plus, alltid vara ur din imagine. De är tillverkade av olika material: silikon case, Ko läderfodral, PU case, trälåda, bambu fall, trasa fall. Vissa fall har särskilda funktion, såsom cigaretting, vatten-bevis, att göra foto, belysning, med hållare, Backup makt, stödja Wifi laddning. Många kända märke av iPhone fall föds, såsom OTTBOX, UAG, Lifeproof, HOKU. 90% användare skulle vilja köpa en skyddande fodral för att skydda sin iPhone från krasch och skador. Det är verkligen en fantastisk skyddande tillbehör för iPhone.

iPhone tillbehör för skärmskydd

Det finns 2 sorters iPhone tillbehör som skyddar skärmen från scratch och skador, skyddsfilmen och härdat glas. Skyddsfilmen är Junier produkten, det är mycket tunn och helt transparent, det skydda iPhone skärmen från scratch och smutsig. Som en början iPhone tillbehör är det inte tillräckligt stark för att skydda LCD från krasch och slå. En annan ny iPhone tillbehör för skärmskydd är i härdat glas. Normalt är det 0,2 till 0,3 mm tjock, det föra perfekt skydd till iPhone-skärmen. Härdat glas är så starka, det är mycket svårt att bryta glaset och skada skärmen. För närvarande använder 80% iPhone-användare härdat glas på hans skärmytan.

Nya iPhone tillbehör - Backup strömkälla

iPhone är en mest kraftfulla mobil har det stora kräver batteridrift. Den enda bristen på iPhone är på batteriet. Kapaciteten på batteriet är så små, att det alltid orsaka maktlösa. Åtgärda problemet huvudvärk, en annan berömda iPhone tillbehör är född: backup strömkällan. Om du tar en strömkälla på din resa, kan du ladda iPhone med det i när som helst någon plats. Så vi säger, gör strömkällan iPhone vara mer kraftfull.

Andra tillbehör för iPhone

Hur många typer av iPhone tillbehör på marknaden? Kan beräkna: skärmen film, laddare, USB-kabel, skyddsfodral, strömkälla för USB, hörlurar, billaddare, Bilhållare belopp, högtalare... Dessa tillbehör gör iPhone mer kraftfull och mer bekväm. Oavsett det är en iPhone 4 eller iPhone 6S plus i din hand, kan du hitta ett favourate tillbehör. Tack till Apple, och tack världens tillbehör.


Kontakta nu
Klicka här för att skicka förfrågan
Post handla Request >>